Gündelik hayatın vazgeçilmezi defterlerimizi ellerimizle yapmak oldukça keyifli ve verimli.
Bu süreci çok daha pratik ve sonuçları harikulade hale getirmek için Bitti Gitti Defter Kiti'ni geliştirdik.
Adım adım 3 Boyutlu görseller ve eş zamanlı 9 dakikalık dikiş videosuyla en kısa sürede yıllar boyu kullanacağınız harikulade koptik defter dikim tekniğini deneyimleyebilirsiniz.
Onlarca sayfayı bir araya getirmenin en doğal yolu koptik ile 180 Derece açılan, örgülü harikulade defterler için koptik defter kitini geliştirdik..
İlk defterinizde tamamen dikim tekniğine odaklanmanız için; önceden katlanmış, kenarları yuvarlanmış, 25 yaprak sayfa.
İlk koptik defter dikiminizi kolaylaştırmak için tam uzunluğunda, ilk düğümü atılmış mumlu ip ve yuvarlak uçlu iğne.
Adım adım 3 Boyutlu animasyonları ve 9 dakikalık eş zamanlı videolu anlatım ile, koptik defter dikimi en pratik haliyle burada.
Yumuşacık zımparalanmış 2 adet ahşap defter kapağı. Dilediğiniz gibi tasarlamak için ham halde gelir.
Kapağını dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz, yumuşacık olana kadar zımparalanmış, yuvarlak kenarlı ahşap kapak ,5 dikime hazır orta ve tam uzunluğunda mumlu ip ve iğne seti ile harikulade bir defter seti.
Yeni yıl hediyesi defter hazırladım
3 farklı renkte mumlu ip seçenekleriyle
Günaydın Istanbul!
Koptik dikişli ilk defterimi yaptım
Ahşap Yakmalı Defter Kapağım
Q Pharma defter atölyesi
Koptik dikiş ile sevimli sünger kapaklar
Ahşap Yakmalı Defterim
Ahşap kapaklı ilk defterim!
Be "more" of yourself. Let's give it a try.
Arkadaşla kapak tasarımı keyfi
Askerliğe gittiğimde bölüğümde kapağı Türk bayraklı bir defterle dolaşan birisi ilk gün komutanlar tarafında tebrik edildi, kendi yaptığını söylediğinde iyice merak ettim ilerleyen günlerde anlattı ki koptik adında bir teknikle rahatça dikiliyormuş. Döner dönmez sipariş ettim ve ilk defterim onunki kadar güzel olmasada, tebrikler başladı. :)
Yeğenlerim için aldım, gerek eğitici sayfası, gerek içinden çıkan kapaklar oldukça detaylı hazırlanmış. Ülkemizden böyle kaliteli girişimleri her gördüğümde çok memnun oluyorum. En yakın sürede tekrar görüşmek üzere.
Kız arkadaşım defterlere bayılıyor, doğumgününde ona bu kiti hediye olarak aldım ve çok mutlu oldu. Bana da bir defter yapıp hediye etmesiyle aldığım en üretken hediye oldu. :)
İki kat malzemeli kit seçeneğini arkadaşımla birlikte kullandık. Kapakların ham ahşap olması çok güzel bir dokunuş, suluboya ile maske bandıyla şekiller yapıp boyadım, Merve de poscalar la desenler oluşturdu. Dikim süreci de keyifliydi, iplerin uzunluğu tam ayarlanmış.
Bu kit bana hediye olarak geldi, ben bin yıl düşünsem kendi defterimi dikeyim diye aratmazdım internette. Bir iki ay üşenip masamda bıraktım, ama hediyeyi alan arkadaşım küsmeye başlayınca bir Pazar günü giriştim bu işe. İnsan kendi yapınca daha çok yazıyormuş, 2 haftadır daha sık not alır oldum. Hem de bir sürü insan nereden aldın diyince ben yaptım diyorum, çok tatlı bir his şaşkınlıklarını görmek :)
Bitti Gitti'de her şeyin doğalını tercih ediyor, gündelik hayatımızda da doğa ile bağlantımızı hatırlatan malzeme kullanarak üretiyoruz. Bu keyfi sizinle de paylaşmak için yumuşacık olana kadar zımparalanmış özel kesim ahşap defter kapakları yapıyoruz.
Kendi defterlerinizi dikmenin keyfini, dilediğiniz gibi renklendireceğiniz ahşap kapaklar ile taçlandırmak için Defter Kiti birebir.
Nereden başlayacağınıza karar veremiyor musunuz? Bir Bitti Gitti uzmanı ile eşleşip, size en uygun kiti birlikte değerlendirebilirsiniz.
Serigrafi'den İğne Deliği Kameralara pek çok konu hakkında detaylı açıklamaların bulunduğu içeriklerimize göz atabilir, hangi tekniği evde deneyimlemek istediğinize daha verimli karar verebilirsiniz.
Serigrafi ile evinizdeki tişörtlere rengarenk cep baskıları yapmak için harikulade bir set.
Cep Tasarımları Basmak İsterim