Evde Defter Üretimi ile Ek Gelir

Harikulade defterler üretip, ek gelir elde etmek için ilham verici örnekler

Daha falzası
Ahşap Çiçek Dürbünü

Koptik defter dikim tekniği ile kurumlara ve özel etkinliklere katalog ve menü gibi üretimler yapımında fark yaratmak için oldukça etkili bir alternatif. Sayfalarını bilgisayar ortamında tasarladığınız kitapçıkları, ellerinizde dikerek bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Serigrafi Baskılı Defter Kapakları

En doğal ve kalıcı baskılar için serigrafi baskı tekniği birebir. Geliştirdiğiniz defter dikim yetinizi serigrafi baskı ile birleştirerek kurumlar için oldukça değerli el yapımı defter, ajanda ve kitaplar üretebilirsiniz.

Ahşap defter kapakları üzerine, baskıya hazır halde kalıbını oluşturduğumuz Mini Serigrafi Kit'leri ile yüzlerce baskıyı evinizden yapabilirsiniz.

Serigrafi kalıpları ile logo baskılı defter kapakları

El yapımı kitap ve menüler

Koptik defter dikim tekniği aslında kitapların sayfalarını bir araya getirmekte de kullanılıyor. Bu sayede özel edisyonlu kitaplar için yazalar ve yayınevleri ile yetilerinizi profesyonel olarak paylaşabilirsiniz. Belirli sayılarda özel kapaklı ve tamamen el dikimi kitaplar ve menüler ile pek çok matbaanın sunamayacağı değerli bir hizmet sunabilirsiniz.

El dikimi kitaplar için özel kapaklar

Kişiye Özel Defter Üretimleri

Ahşap kapakları sipariş üzerine tasarlayarak ve özel renklerde iplerle defter ve ajandaları kişiye özel dikebilirsiniz. Etsy gibi yurt dışından siparişler de alabileceğiniz pek çok platforma insanların sevdikleriyle fotoğrafları ve isimlerinden esinlenerek defter kapak üretimleri yapabilirsiniz.

Ahşap defter kapakları, serigrafi baskı, sulu boya, ahşap yakma tekniği veya lazer yakma gibi pek çok farklı işlem ile kişiselleştirilebilir.

Kişiye özel defter kapakları

İlgili Ürünler

Dİğer Haberler