Bayilerine verilecek samimi ve el yapımı hediyeler için Mercedes Otobüs bölümü Bitti Gitti'yi tercih etti. Erbils'den özel bir çizim ve sonrasında Bitti Gitti muzurlarından çift renk serigrafi baskı, Bitti Gitti için özel üretilen tişörtlerin üstüne, uygun bütçeye markaya duyulan güveni arttıran keyifli tişörtler!
Etkinliğe dairBitti Gitti Li olan ve Mercedes Otobüs bölümünde pazarlama direktörü olan İdil Canlı İzmir'deki yıllık bayi toplantısı öncesinde atölyemize geldi ve katılacakların almaktan gerçekten mutlu olacağı hediyeler yapmamızı rica etti. Önceki toplantılarda hep saat, kalem gibi kişisel olmayan objeler alınıyormuş, bundan da sıkılmış insanlar ve bu sene farklı olsun istiyordu İdil ve ekibi. Öncesinde şirkete veda eden patronuna hediyeler hazırlamıştık beraber, onlar herkesin çok hoşuna gitmiş.
(Mavi bası patrona)
Siz de bir sonraki kurumsal etkinliğinizin kalıcı el yapımı eserlerin üretimiyle geçmesini diliyorsanız, Bitti Gitti'den teklif almadan karar vermeyin.
Kurumunuza en uygun teklif için katılımcı sayısından ve etkinliğinizden bahseden mesajınızı bize gönderip,
1 iş günü içinde size özel teklifinizi inceleyebilirsiniz.