Kurumsal Çözümler
>
Vaka Çalışmaları
>
Mercedes'e Keyifle Giyilen Özel Tasarım Serigrafi Tisörtler

Mercedes'e Keyifle Giyilen Özel Tasarım Serigrafi Tisörtler

Bayilerine verilecek samimi ve el yapımı hediyeler için Mercedes Otobüs bölümü Bitti Gitti'yi tercih etti. Erbils'den özel bir çizim ve sonrasında Bitti Gitti muzurlarından çift renk serigrafi baskı, Bitti Gitti için özel üretilen tişörtlerin üstüne, uygun bütçeye markaya duyulan güveni arttıran keyifli tişörtler! 

Etkinliğe dair
Mercedes'e Keyifle Giyilen Özel Tasarım Serigrafi Tisörtler

30

Katılımcı

Dk.

30

Eser

Bitti Gitti Li olan ve Mercedes Otobüs bölümünde pazarlama direktörü olan İdil Canlı İzmir'deki yıllık bayi toplantısı öncesinde atölyemize geldi ve katılacakların almaktan gerçekten mutlu olacağı hediyeler yapmamızı rica etti. Önceki toplantılarda hep saat, kalem gibi kişisel olmayan objeler alınıyormuş, bundan da sıkılmış insanlar ve bu sene farklı olsun istiyordu İdil ve ekibi. Öncesinde şirkete veda eden patronuna hediyeler hazırlamıştık beraber, onlar herkesin çok hoşuna gitmiş.

(Mavi bası patrona)

No items found.
fter - Shakespearefter - Shakespearefter - Shakespearefter - Shakespeare

Teklİf İster MİsİnİZ?

Siz de bir sonraki kurumsal etkinliğinizin kalıcı el yapımı eserlerin üretimiyle geçmesini diliyorsanız, Bitti Gitti'den teklif almadan karar vermeyin.

Kurumunuza en uygun teklif için katılımcı sayısından ve etkinliğinizden bahseden mesajınızı bize gönderip,
1 iş günü içinde size özel teklifinizi inceleyebilirsiniz.

Teşekkürler! Mesajınız başarıyla iletildi. Size en yakın zamanda kurumsal iletişim uzmanımız Kerem Güneş geri dönüş yapacaktır.
Eyvah ! Formda bir eksiklik olabilir mi?

Önceki Etkinliklerden

Kurumsal Etkinlikler